Агульныя звесткі пра аддзел

Агульныя звесткі пра аддзел

Орган па сертыфікацыі прадукцыі, паслуг і сістэм менеджменту акрэдытаваны ў Нацыянальнай сістэме пацвярджэння адпаведнасці Рэспублікі Беларусь (атэстаты акрэдытацыі № BY / 112 016.01, № BY / 112 016.02) і функцыянуюць на базе РУП «Пінскі ЦСМС».

Вобласць акрэдытацыі ахоплівае наступныя віды работ:

Пацверджанне адпаведнасці ў рамках Нацыянальнай сістэмы пацвярджэння адпаведнасці:

· Сістэм менеджменту на адпаведнасць патрабаванняў СТБ ISO 9001-2015;

· Сістэм менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў на аснове аналізу небяспекі і крытычных кантрольных кропак на адпаведнасць патрабаванням СТБ 1470-2012;

· Сістэм менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў на адпаведнасць патрабаванням СТБ ІСО 22000-2006;

· Сістэм кіравання аховай працы на адпаведнасць патрабаванняў СТБ 18001-2009;

· Харчовай прадукцыі і харчовай сыравіны;

· Кармоў і кармавых дабавак на адпаведнасць патрабаванням ТР 2010/025 / BY «Карма і кармавыя дабаўкі. Бяспека »;

· Прадукцыі для будаўніцтва;

· Прадукцыі, якая ўжываецца ў дарожнай галіны;

· Запалак, прызначаных для выкарыстання ў побыце;

· Паслуг па тэхнічным абслугоўванні і рамонце транспартных сродкаў;

· Праектнай дакументацыі, будынкаў і збудаванняў, работ (паслуг) у галіне будаўніцтва на адпаведнасць патрабаванням ТР 2009/013 / BY «Будынкі і збудаванні, будаўнічыя матэрыялы і вырабы. бяспека »

Пацверджанне адпаведнасці прадукцыі ў рамках Мытнага саюза на адпаведнасць патрабаванням:

· ТР МС 005/2011 «Аб бяспецы ўпакоўкі»;

· ТР МС 007/2011 «Аб бяспецы прадукцыі, прызначанай для дзяцей і падлеткаў»;

· ТР МС 014/2011 «Бяспека аўтамабільных дарог»;

· ТР МС 015/2011 «Аб бяспецы збожжа»;

· ТР МС 017/2011 «Аб бяспецы прадукцыі лёгкай прамысловасці»;

· ТР МС 021/2011 «Аб бяспецы харчовай прадукцыі»;

· ТР МС 023/2011 «Тэхнічны рэгламент на сокаў прадукцыю з садавіны і агародніны»;

· ТР МС 024/2011 «Тэхнічны рэгламент на алейна-тлушчавую прадукцыю»;

· ТР МС 025/2012 «Аб бяспецы мэблевай прадукцыі»;

· ТР МС 029/2012 «Патрабаванні бяспекі харчовых дабавак, араматызатараў і тэхналагічных дапаможных сродкаў (у частцы іх прымянення)»;

· ТР МС 033/2013 «Аб бяспецы малака і малочнай прадукцыі»;

· ТР МС 034/2013 «Аб бяспецы мяса і мясной прадукцыі».

· ТР ЕАЭС 040/2016 «Аб бяспецы рыбы і рыбнай прадукцыі».

                                                                        

Аказанне дапамогі ў афармленні дакументаў на маркіроўку знакам \ "Натуральны прадукт \"

Начальнік аддзела

Лявошык Вікторыя Уладзіміраўна

тэлефон: +375 165 32-23-63.

тэлефон: +375 165 32-36-42.

 e-mail :   sertpinsk@gmail.com    Skype: live:. cid.2a2bee5f87786f7c

Меню