Орган па сертыфікацыі прадукцыі, паслуг і сістэм менеджменту акрэдытаваны ў Нацыянальнай сістэме пацвярджэння адпаведнасці Рэспублікі Беларусь (атэстаты акрэдытацыі № BY / 112 016.01, № BY / 112 016.02) і функцыянуюць на базе РУП «Пінскі ЦСМС».
Вобласць акрэдытацыі ахоплівае наступныя віды работ:
Пацверджанне адпаведнасці ў рамках Нацыянальнай сістэмы пацвярджэння адпаведнасці:
· Сістэм менеджменту на адпаведнасць патрабаванняў СТБ ISO 9001-2015;
· Сістэм менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў на аснове аналізу небяспекі і крытычных кантрольных кропак на адпаведнасць патрабаванням СТБ 1470-2012;
· Сістэм менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў на адпаведнасць патрабаванням СТБ ІСО 22000-2006;
· Сістэм кіравання аховай працы на адпаведнасць патрабаванняў СТБ 18001-2009;
· Харчовай прадукцыі і харчовай сыравіны;
· Кармоў і кармавых дабавак на адпаведнасць патрабаванням ТР 2010/025 / BY «Карма і кармавыя дабаўкі. Бяспека »;
· Прадукцыі для будаўніцтва;
· Прадукцыі, якая ўжываецца ў дарожнай галіны;
· Запалак, прызначаных для выкарыстання ў побыце;
· Паслуг па тэхнічным абслугоўванні і рамонце транспартных сродкаў;
· Праектнай дакументацыі, будынкаў і збудаванняў, работ (паслуг) у галіне будаўніцтва на адпаведнасць патрабаванням ТР 2009/013 / BY «Будынкі і збудаванні, будаўнічыя матэрыялы і вырабы. бяспека »
Пацверджанне адпаведнасці прадукцыі ў рамках Мытнага саюза на адпаведнасць патрабаванням:
· ТР МС 005/2011 «Аб бяспецы ўпакоўкі»;
· ТР МС 007/2011 «Аб бяспецы прадукцыі, прызначанай для дзяцей і падлеткаў»;
· ТР МС 014/2011 «Бяспека аўтамабільных дарог»;
· ТР МС 015/2011 «Аб бяспецы збожжа»;
· ТР МС 017/2011 «Аб бяспецы прадукцыі лёгкай прамысловасці»;
· ТР МС 021/2011 «Аб бяспецы харчовай прадукцыі»;
· ТР МС 023/2011 «Тэхнічны рэгламент на сокаў прадукцыю з садавіны і агародніны»;
· ТР МС 024/2011 «Тэхнічны рэгламент на алейна-тлушчавую прадукцыю»;
· ТР МС 025/2012 «Аб бяспецы мэблевай прадукцыі»;
· ТР МС 029/2012 «Патрабаванні бяспекі харчовых дабавак, араматызатараў і тэхналагічных дапаможных сродкаў (у частцы іх прымянення)»;
· ТР МС 033/2013 «Аб бяспецы малака і малочнай прадукцыі»;
· ТР МС 034/2013 «Аб бяспецы мяса і мясной прадукцыі».
· ТР ЕАЭС 040/2016 «Аб бяспецы рыбы і рыбнай прадукцыі».
Аказанне дапамогі ў афармленні дакументаў на маркіроўку знакам \ "Натуральны прадукт \"
Начальнік аддзела
Лявошык Вікторыя Уладзіміраўна
тэлефон: +375 165 32-23-63.
тэлефон: +375 165 32-36-42.
e-mail : sertpinsk@gmail.com Skype: live:. cid.2a2bee5f87786f7c